12 Ocak 2008 Cumartesi

Krem şokola




KREM ŞOKOLA


Malzemeler:


1 litre süt

2 çorba kaşığı pirinç unu
2 çorba kaşığı kakao
2 çorba kaşığı mısır nişastası
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
süslemek için:1 paket krem şanti
1 su bardağı soğuk süt
çilek yada vişne

Pirinç unu,kakao,mısır nişastası ve toz şekeri bir tenceredekarıştırın.

Üzerine sütü ekleyip ocağa koyun.


Sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.Ocaktan indirdikten sonra vanilyayı ekleyin ve soğuduktan sonra kuplara dökün.

Ancak kupları tam doldurmayın.


Sütle hazırladığınız 1 paket krem şantiyi istediğiniz şekilde kuplardaki

krem şokolaların üzerine dökün.


İstediğiniz gibi süsleyip buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra servis yapın.Afiyet şifa olsun..!


1 yorum:

  1. ellerine sağlık canımıniçi inşallah deneyeceğim ve özlettin kendini

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
EMEKBAHÇEM